keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Autokuumeen aikaansaannosta.

Englannin reissulta jäi ikävä tauti päälle, nimittäin autokuume. Vanhana automyyjänä tiesin, että se ei lähde kuin yhdellä tavalla, ja niin lähtivät molmemat Subarut myyntiin nettiautoon. Imprezan kanssa tuskailin ajatusta pitkään, mutta harrasteajoneuvonäyttelyn aikaan 26.5. mielipide vahvistui, ja päätin laittaa senkin myyntiin.
Myyntikuva


Asiat tapahtuivat yllättävän nopeasti, ja 3.6. sunnuntaina löysinkin itseni ja kauniimman puoliskoni Rovaniemeltä odottelemasta ostajaa ja vaihdokkia saapuvaksi. Lisää painetta niskaan toi kauniimman puoliskoni uhkaus, paluumatkasta bussilla ennemmin kuin imprezalla. Onneksi ei tarvinnut pettyä, sillä paikalle saapunut ostaja oli erittäin asiallinen kaveri asiallisen vaihtoauton kanssa ja pitkän rupattelun jälkeen olimme kaikesta yhtä mieltä ja kummatkin lähdimme vähän haikeina mutta tyytyväisinä tahoillemme uusien harrasteiden kanssa, tietäen, että vanhatkin löysivät hyvän kodin.
Vaihdon hetki.


Mitäko tuli rallitykin korvaajaksi? - RX-7 FD Type-S twinturbo -93. Ympyrä sulkeutuu, toinhan itselleni japanista mustan RX-7 FD Type-R:n 2007 ja erinäisistä muuttujista johtuen en ehtinyt nauttimaan koko autosta kun tulin myyneeksi sen. 8 kk:n hankintaprosessin jälkeen. Näin viisi vuotta myöhemmin pääsin korjaamaan tilanteen, ja ehkä vielä paremmin omiin tarkoituksiini sopivalla versiolla. Auto todellakin tuntuu oikealta urheiluautolta ja vähän spesiaalilta. Mutkatiet nostattavat hymyn naamalle ja auto on kaikinpuolin nautinnollinen käskytettävä, ja huomattavasti imprezaa pidetympi kotiväen keskuudessakin.
Tämän kesän road trip Concours d' Elegancea seuraamaan pitänee tehdä tällä uutukaisella.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti